NL | EN | DE | FR | ES | PT

De Compact Tractor Company

De Compact Tractor Company is gespecialiseerd in de import en verkoop van jonge pre-owned compact tractoren. Vanuit de locatie van de voormalige “IJsselwerf”, de vroeger alom bekende scheepswerf aan de voet van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam, worden tractoren geleverd aan bedrijven, (sport)organisaties en particulieren in vrijwel alle landen van Europa.

De Compact Tractor Company is in der tijd opgezet door vader (Martin) en zoon (Bart) Ponte en nog steeds vormen deze beide Ponte’s de motor van het bedrijf. In eigen werkplaats wordt onderhoud gedaan en worden gewenste aanpassingen aan tractoren en/of aanbouwapparatuur gerealiseerd.

De tractoren die door de Compact Tractor Company worden verkocht worden zijn merendeels van het wereldmerk KUBOTA en in het bijzonder van het type BX. De keuze voor specifiek déze compact tractor is ingegeven door het feit dat deze machines werkelijk alles kunnen wat de “grote broer” ook kan. Maar dan zónder schakelen en mét stuurbekrachtiging, zodat maaien, frezen, ploegen, het werken in de manege-bak of het werken met de voorlader en alle andere handelingen een fluitje van een cent zullen zijn. Zeer aantrekkelijk dus voor iedereen, van jong tot oud, van klein tot groot en van professional tot amateur.
De BX, die met ijzersterke motoren van 18 tot 26 PK geleverd kan worden, wordt in allerlei bedrijfsmatige, maar ook particuliere situaties gebruikt en is ideaal om ingezet te worden bij b.v.: grondbezitters, kinderboerderijen, sportclubs, hobby-boeren, tuinders, volkstuincomplexen, maneges, paardenbezitters, fokkers en kennels, kwekerijen, etc.Compact Tractor Company


KvK :54187141


Btw: NL851210491B01


Bart Ponte (verkoop)
Martin Ponte: (import)