NL | EN | DE | FR | ES | PT

Sales, After-sales en Garantie

Vrijwel alle Kubota tractoren worden door de Compact Tractor Company rechtstreeks geïmporteerd vanuit de USA, het land waar in de stad Gainesville, Georgia ook de fabriek van de Kubota BX staat.

Betrouwbaarheid

In de loop der jaren heeft de Compact Tractor Company een zeer betrouwbaar netwerk van Kubota dealers in Amerika opgebouwd, waardoor er de zekerheid is dat een machine, hoewel meestal maar weinig uren op de klok, toch altijd goed en deskundig onderhouden is.

Omdat de Kubota BX tractoren door de Compact Tractor Company in vrijwel alle landen van Europa worden afgezet en er daarbij dus veel via internet wordt gehandeld, is 100% betrouwbaarheid een absolute must, zowel in technisch opzicht als voor wat betreft de zakelijk/financiële contacten.

Voor vrijwel ieder Europees land kunnen op verzoek aan geïnteresseerde kopers referenties worden gegeven van Kubota BX eigenaren, die hun machine op afstand gekocht hebben bij de Compact Tractor Company en graag hun ervaringen willen delen met hun landgenoten die ook overwegen een tractor te kopen bij de CTC.

Garantie

Alle tractoren die door de Compact Tractor Company aan de klant worden afgeleverd zijn volledig nagekeken en in optimale conditie gebracht, inclusief nieuwe olie, filters, koelvloeistof e.d..

Omdat wij volledig vertrouwen hebben in de tractoren die wij verkopen en om kopers zo veel mogelijk zekerheid te bieden, worden alle tractoren verkocht met garantie, doorgaans voor de duur van 6 maanden.

Transport

Tractoren die bij de Compact Tractor Company worden aangekocht worden in Nederland en Vlaanderen gratis thuisbezorgd.

Voor alle overige bestemmingen geldt, dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief door de Compact Tractor Company kan worden bezorgd, of dat het transport wordt geregeld via één van de door ons geselecteerde transportbedrijven.

Leveringsvoorwaarden